Vi är Bygg & Montage Dala Mitt AB

Vi är Bygg & Montage Dala Mitt AB

Planerar du att byta fönster i Västerås med omnejd? Då har du kommit rätt – vi är din lokala specialist på dörr- och fönsterbyte i Västerås.

Bygg & Montage Dala Mitt AB tillhandahåller smidiga, flexibla och trygga helhetslösningar för privatpersoner, företag och BRF: er som vill göra ett dörr- eller fönsterbyte i Fagersta, Sandviken eller andra orter nära Västerås. Sedan vi grundades har vi utfört en mängd lyckade projekt åt nöjda kunder. 


Helhetslösningar med kvalitet i fokus

Grundstommen i vår verksamhet är professionell och noggrann personal, god service och produkter av högsta kvalitet. När du ger oss förtroendet att ta hand om ditt projekt vårdar vi det med omsorg. Du får alltid en kontaktperson hos oss som ser till att dina önskemål alltid tillgodoses på bästa sätt. Vi är med dig från början till slut genom att vi

  • hjälper dig att hitta rätt produkter för din fastighets förutsättningar och din personliga smak
  • gör en noggrann inmätning på plats 
  • genomför ditt dörr- eller fönsterbyte enligt konstens alla regler. 

Alltid med trygga garantier för din säkerhet.

 

Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Tveka inte att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Tjänster på Fönsterbyte Västerås

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt fönsterbyte

Är du intresserad av att anlita oss för ditt fönsterbyte i Västerås med omnejd? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi med en offert inom kort! 

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt fönsterbyte

Kontakta oss